Σενκό Βίκτορας

Μελισσοκόμος

Ξεκίνησε τη μελισσοκομία το 1960 ήταν ένας από τους πρώτους που έκανε πλατφόρμα μεταφορας μελισσιών

Σενκό Σεργκέϊ

Γεωπόνος με ειδικότητα στη μελισσοκομία

Πρώτη του γνωριμία με της μέλισσες ήταν σε ηλικία 4 ετών όταν ο πατέρας του τον πήρε μαζί του σε μια μεταφορά μελισσών στα 14 του γνώριζε κάποιες βασικές αρχές μελισσοκόμου.Το 1984 τελείωσε το Πανεπιστήμιο ως Μηχανικός Ηλεκτρολόγος μετ'έπειτα έδωσε κατατακτήριες εξετάσεις για μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Ρωσίας όπου και αρίστευσε. Αποφοίτησαι το 1989 τη σχολή. Το 1993 ήρθε στην Ελλάδα και συνέχισε να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο τη μελισσοκομια

Σενκό Δημήτρης

Μελισσοκόμος - Βασιλοτρόφος

Απο μικρός στα μελίσσια δίπλα στο πατέρα του μαθαίνοντας απο πολύ νωρίς τη τέχνη.Το 2004 τελείωσε το ΑΤΕΙ Αθηνας ως Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων άλλα η αγάπη του για τις μέλλισες τον κέρδισαν.

Σενκό Γιάννης

Μελισσοκόμος - Βασιλοτρόφος

Ο μικρότερος της οικογένειας που κερδίθηκε απο τη μελισσοκομια. Επίσης απο μικρός στα μελίσσια δίπλα στον πατέρα του και τον αδελφό του μαθαίνοντας την τέχνη.Τελείωσε το 2012 την ΑΕΝ ως Μηχανικός Μηχανολόγος. Παράλληλα είχε και πολλές διακρίσης στον αθλητικό τομέα της πυγμαχίας

Βασιλική Ευαγγελακάκη-Σενκό

Μελισσοκόμος

Μητέρα, νοικοκυρά, μελισσοκόμος και βρεφονηπιοκόμος. Παντα διπλα στο πλευρό του συζύγου της!

Η ιστορία μας

Ο beeΖΕΥΣ ξεκίνησε το όμορφο και μαγευτικό ταξίδι στο κόσμο της μέλισσας την άνοιξη του 1960 τότε που ο παππούς βρήκε τυχαία ένα σμήνος απο μελίσσια και τον συνεπήραν.Ο πατέρας με την σειρά του έκανε την οικογένεια μια από της μεγαλύτερες μελισσοκομικές μονάδες στην Ελλάδα και εμείς με την καθοδήγηση και τις γνώσης του συνεχίζουμε αυτο το ταξίδι επεκτείνοντας το ακομα περισσότερο και προσφέροντας στο κλάδο μας ευρεσιτεχνίες και χειρισμούς.
Η μελισσοκομική μονάδα μασ αποτελείται απο ένα μεγάλο αριθμό μελισσιών τα οποία δουλεύονται με την ίδια αγάπη και φροντίδα. Μεταφέρονται σε όλη την Ελλαδα για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα της γης!

 
 

Φωτογραφικό υλικό

Σεγκέϊ & Βικτορας
1977
Βίκτορας
1973
Σεργκέϊ
1977
Σεργκέϊ
1972
Δημήτρης & Σεργκέϊ
2015
Σεργκέϊ & Γιάννης
1998
Βασιλική
2007
Σεργκέϊ
Σεργκέϊ
2004
Show More
  • Blogger - White Circle
  • facebook
  • instagram
  • youtube

©2016 by beeΖΕΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ. Proudly created with Wix.com

x
x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now